興奮・ヤッター! 3年生の外国語活動の様子

3年生は2学期初回の授業からとても元気に参加していました。フルーツジュースシェイクダンスを楽しそうに踊っている様子です。

Students looked so happy to sing the "fruit juice shake shake"♪

英語で借り物競争をしました。「人参が好きなお友達/サッカーが好きなお友達/ゴリラが好きなお友達」等のお題ですぐに相手を見つけALTに紹介していました。みんなクラスメイトのことをよく知っています!

"find someone who"game!!!

Find someone who likes color/animal/food/sports mentioned by the teacher. Once you found someone who likes it,go to the teacher and get 1 sticker.